VIDATO, Tijdloze banken en fauteuils - Nederlandse topkwaliteit

De fabriek van Vidato is gevestigd in het Nederlandse Heumen (Gelderland). Al meer dan 15 jaar legt Vidato zich toe op het vervaardigen van eigentijdse, maar toch klassieke banken en fauteuils.

Banken en fauteuils met karakter

Ouderwets zitcomfort in een hedendaags jasje, of zoals Vidato zelf zegt: “banken en fauteuils met karakter.” Vidato staat voor Nederlands topfabrikaat. De meubelfabriek maakt alles zelf. Ze beschikken over een stikafdeling, een eigen rompenmakerij en zelfs over een eigen assemblage.

toscane costas

 

Vidato: drang naar perfectie

Vidato combineert jarenlange ervaring en vakmanschap met een enorme drang naar perfectie. Dat ziet u direct terug in de meubelen. Alle banken en fauteuils van Vidato beschikken ten eerste over een perfect zitcomfort. U kunt bijvoorbeeld bij alle zitmeubelen eenvoudig de zitdiepte instellen. Echt maatwerk dus. Daarnaast is de afwerking van Vidato uitstekend te noemen. Ze gaan daarin heel ver.

riley

Meubels van topkwaliteit

Meubels van topkwaliteit, met veel comfort en een nauwkeurigheid tot in het kleinste detail. Vanzelfsprekend kunt u bij de modellen van Vidato kiezen uit een ruim assortiment stoffen en leder naar keuze. BMB stijlmeubelen promoot de Nederlandse meubelindustrie. Op het gebied van zitmeubelen werken we al jaren samen met het Nederlandse meubelmerk Vidato.

U vindt bij ons in Den Haag een grote collectie zitmeubelen (banken en stoelen) van Vidato. In onze showroom in Den Haag bent u van harte welkom om de diverse mogelijkheden te komen bekijken.