Meubi Trend, kwaliteitsmeubels uit Nederland, voor een betaalbare prijs

Het promoten van de Nederlandse meubelindustrie vind BMB stijlmeubelen belangrijk. Op het gebied van zitmeubelen werken we al jaren intensief samen met de Nederlandse meubelfabriek Meubi Trend.

Meubelfabriek uit Oss

Meubi-trend-collectie-2

Sinds 1976 produceert deze meubelfabriek uit Oss een uitgebreide collectie zitmeubelen van een hoge kwaliteit.

Tijdens de creatie en fabricage van de banken, combineert Meubi Trend ambachtelijk vakmanschap met de meest moderne technieken en machines.
Doordat Meubi Trend gebruik maakt van uitsluitend hoogwaardige materialen, is comfort en een lange levensduur altijd gewaarborgd.

Banken of stoelen van Meubi Trend op maat gemaakt

Elk meubelstuk wordt, aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren, speciaal voor u gemaakt. Door een keuze te maken uit de diverse modellen, afmetingen, kleuren en een grote collectie stoffen en leersoorten, stelt u zelf uw bank of stoel samen.

001 website

Zeer snelle levertijd

Lang wachten is niet nodig, want maximaal 5 weken na uw bestelling is uw meubel al gereed om afgeleverd te worden.

Grootse collectie banken en stoelen

BMB stijlmeubelen voert de grootse collectie zitmeubelen (banken en stoelen) van Meubi Trend in de Haagsche regio, maar levert door heel Nederland. U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag om de diverse modellen en mogelijkheden te komen bekijken. Wij geven u graag een compleet vrijblijvend advies over het zitcomfort, prijs en de stofkeuze. Uiteraard vind u ook op onze website, onder de rubriek meubelcollectie, banken en fauteuils, diverse afbeeldingen van meubels van Meubi Trend. Dan kunt u thuis alvast wat inspiratie opdoen.

Meubel Internet Voordeel

Weet u al precies wat u wilt hebben? Vul dan uw keuze in op het internet voordeel formulier. Wij geven u vervolgens een scherpe prijs per mail.