LOTUS, klassieke en tijdloze (houten) meubelen

BMB stijlmeubelen vind het belangrijk om de Nederlandse meubelindustrie te promoten. Op het gebied van audio meubels, salon- en eetkamertafels en sidetables werkt BMB stijlmeubels Den Haag al tientallen jaren samen met de Nederlandse meubelmakerij LOTUS. Hierdoor zijn de meubels van Lotus ook in Den Haag en omgeving te verkrijgen. En uiteraard met die uitgebreide service en garantie die u van ons gewend bent.

Lotus-collectie

Lotus = ambacht van vader op zoon

Meubelmakerij LOTUS uit Etten-Leur bestaat al vele jaren. Het meubelbedrijf is overgegaan van vader op zoon; echte ouderwetse ambacht in houten meubels. De massief kersen en eiken houten meubels worden nog grotendeels met de hand vervaardigd. Aan alle details is te zien dat dit met een zeer groot vakmanschap gebeurt. Aan kwaliteit wordt geen concessie gedaan. De uitgebreide houten meubelcollectie van lotus is, mede door de strakke vormgeving, het beste te omschrijven als tijdloos klassiek.

Meubels met warme en rijke uitstraling

Alle meubels van LOTUS hebben een warme en rijke uitstraling. Ze bieden een uitgebreide keuze in standaard afmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Bovendien kunt u de meubels van LOTUS verder aanpassen aan uw interieur, door een keuze te maken uit de verschillende afwerkingen en diverse soorten beslag.

Bij BMB stijlmeubelen vindt u een uitgebreide presentatie van de meubelen van LOTUS. In onze showroom in Den Haag adviseren wij u graag, geheel vrijblijvend op het gebied van alle houtsoorten, kleuren, afwerkingen, beslag en maten. Zo stemmen we het geheel af op uw interieur.

U bent van harte welkom om wooninspiratie op te komen doen in Den Haag. Ook op deze website vind u, onder de rubriek meubelcollectie, salontafels, wandtafels en bijzettafels en LCD en audio meubels, diverse afbeeldingen van de meubelen van LOTUS.