PDF Afdrukken E-mailadres

Havezathe meubels, Nederlandse kwaliteit in Den Haag

Havezathe meubelen uit Oldenzaal bestaat al meer dan 20 jaar. Deze meubelmaker is begonnen als fabrikant van (eet)tafels, maar al spoedig werden tafelcollecties aangevuld met een kasten- en stoelen assortiment. Veel meubels en naar een brede smaak en uiteraard leverbaar vanuit BMB, Den Haag.

Heavenzaathe-collectie

Nederlandse meubelindustrie

BMB stijlmeubelen promoot de Nederlandse meubelindustrie. Op het gebied van diverse meubels, zoals: salontafels, wandmeubels, stoelen, audio meubelen en eetkamertafels, werken we al jaren samen met de Nederlandse meubelfabriek: Havezathe.

Havezathe meubels

Inmiddels is het meubelmerk Havezathe uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende meubelfabrikanten van Nederland. Havezathe staat garant voor kwaliteitsmeubelen in massief eikenhout en kersenhout. De meubels worden op ambachtelijke wijze geproduceerd. Deugdelijke constructies en verbindingen zijn hierbij belangrijke begrippen.

Heavenzaathe-collectie-2

Romantisch klassieke en trendy meubels

De meubelcollectie strekt zich uit van “romantisch klassiek”, naar “lifestyle”, tot strakkere hedendaagse meubellijnen. Dit alles combineert Havezathe met eigentijdse afwerkingen en kleuren. Van een gladde strakke uitvoering tot een gedisseld antieke exemplaar met plankeffect.

Traditioneel vakmanschap en maatwerk in meubels

Door de combinatie van traditioneel vakmanschap, jarenlange ervaring en hoogwaardige materialen zijn de meubelen van Havezathe ook een sieraad in uw kamer. Het motto van deze meubelspecialist is niet voor niets: “Het oog wil ook wat.” Havezate onderscheid zich met name op het gebied van maatwerk.

Zij beschikken over een speciale afdeling waar dagelijks meubelen geproduceerd worden naar uw specifieke wensen. Van een op speciale hoogte gemaakte tafel, tot een smallere of bredere uitgevoerde kast. Van al het maatwerk in deze meubels, wordt vooraf een technische tekening gemaakt. En wordt hierbij uitgebreid gekeken of uw wensen verantwoord en haalbaar zijn.

Heavenzaathe-collectie-3

Uitgebreide collectie Havezathe meubels bij BMB in Den Haag

Bij BMB stijlmeubelen vind u een uitgebreide collectie van diverse tafels en audio meubelen van Havezathe. U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag, Zuid Holland om de diverse mogelijkheden te komen bekijken. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de verschillende afwerkingsmogelijkheden en maatvoeringen.

Uiteraard vind u hier op onze website onder de rubriek meubelcollectie, salontafels, wandtafels, bijzettafels, LCD- en audio meubels, diverse afbeeldingen van de meubelen van Havezathe.